Εταιρική Ευθύνη

Η Εταιρία μας εφαρμόζει ένα μακροχρόνιο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης με έμφαση σε δραστηριότητες και ενέργειες που στοχεύουν στην στήριξη της τοπικής κοινωνίας των περιοχών του Σχηματαρίου, Αυλίδος και Χαλκίδος.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ

Αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση και υπερηφάνεια, που συγκαταλεγόμαστε ανάμεσα στους Χορηγούς του Συνδέσμου Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδας.

Με γνώμονα τη κοινωνική ευαισθησία, αλληλεγγύη και σεβασμό στους συνανθρώπους μας και το περιβάλλον, η ECO-TERRA στηρίζει τη προσπάθεια του Συνδέσμου Θεραπευτικής Ιππασίας και κάθε παρόμοια προσπάθεια.

Εταιρική Ευθύνη - Ιππασία

UNESCO HONOR

Εταιρική Ευθύνη - Unesco

Σήμερα, όλο και περισσότεροι συνάνθρωποι μας, έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας και χρειάζονται την στήριξή μας.

Με γνώμονα την ευαισθησία που οφείλουμε να επιδεικνύουμε όλοι μας σε ανθρωπιστικά θέματα και την κοινωνική μας δράση, η εταιρεία μας στήριξε τις μόνιμες ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ που δημιούργησε ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, με την προσφορά ποσοτήτων compost για χρήση στον Κοινωνικό Λαχανόκηπο.