Η Eco Terra στο “Athens Equestrian Festival 2018”
June 1, 2018
Coca Cola HBC: Καταργεί την πλαστική μεμβράνη στις πολυσυσκευασίες αλουμινίου
June 8, 2020
Προϊόντα - Terra Grow - Garden & Pot 50L

Προϊόντα - Terra Grow - Garden & Pot 50L

Νέο προϊόν σειράς Terra Grow: Garden & Pot

Το GARDEN & POT (συσκευασίες 20lt και 50lt) είναι ένα άριστης ποιότητας οργανικό υπόστρωμα φύτευσης, μεταφύτευσης και σποράς, που έχει ως βάση την ξανθιά και μαύρη τύρφη. Το μείγμα είναι εμπλουτισμένο με οργανικό compost, που ως φυσικό προϊόν αερόβιας αποικοδόμησης γεωργικών – φυτικών υπολειμμάτων και ζωικών στρωμνών είναι πλούσιο σε οργανική ουσία και σε ιχνοστοιχεία (Ca – Fe – Mg – Mn) απαραίτητα για την θρέψη των φυτών, αυξάνει την γονιμότητά του υποστρώματος, βελτιώνει τη δομή του, δημιουργεί ένα περιβάλλον κατάλληλο για την επαναλειτουργία των μικροοργανισμών του εδάφους και δεσμεύει το μεγαλύτερο ποσοστό της ανόργανης λίπανσης, ελαχιστοποιώντας έτσι το ποσό που χάνεται από την βροχόπτωση – πότισμα.

Ο εμπλουτισμός του μείγματος με ισορροπημένο λίπασμα N – P – K σε συνδυασμό με το compost εξασφαλίζει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την πρώτη περίοδο ανάπτυξης των φυτών. Η συμμετοχή στο μείγμα κατάλληλης ποσότητας περλίτη εξασφαλίζει στα φυτά ιδανικές συνθήκες ανάπτυξης, παρέχοντας βέλτιστη ισορροπία νερού και αέρα στην ρίζα, αποτρέποντας έτσι την ανάπτυξη μυκήτων και ζιζανίων, λόγω της ιδανικής αποστράγγισης. Τέλος με την προσθήκη CaCO3 το υπόστρωμα έχει ρυθμισμένο pH (5,8 – 6,5) δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες ανάπτυξης του ριζικού συστήματος των φυτών.

Το GARDEN & POT είναι απαλλαγμένο από φυτοπαθογόνους μικροοργανισμούς, έντομα και σπόρους ζιζανίων. Η αναλογία των συστατικών του εξασφαλίζει ένα άριστο περιβάλλον για την υγιή ανάπτυξη της ρίζας, με αποτέλεσμα, ισορροπημένη ανάπτυξη των φυτών, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής τους, πλούσια ανθοφορία, υγιές και πράσινο φύλλωμα.

Είναι έτοιμο προς χρήση, χωρίς να χρειάζεται επιπλέον ανάμιξη άλλων υλικών (π.χ. χώματος, κοπριάς, ή λιπάσματος)

Προϊόντα - Terra Grow - Garden & Pot 50L